Joo-o.. Tein sitten elämäni ensimäisen kerran hyytelöä. Ei siinä hyytelössä mitään vikaa, hyväähän siitä tuli.. Vaan otin tuon hyytelöimisaineen pussin kyljen ohjeen vähän liiankin kirjaimellisesti. Siinä kun luki että jäähdytä kunnolla.. Ja minähän jäähdytin.. vesihauteessa.. ja poks kuului kun hilloni levisi pesualtaaseen!
1125990.jpg

Tein kyllä sinappiakin, ja siitä tuli aika tuimaa mutta hyvää. Tällainen siitä tuli:

Tuima sinappi

1 1/4 dl sinappijauhetta
1 1/4 dl sokeria
1 muna
2 1/2 dl ruokakermaa
1 pikkusisko juusto
1/2 mustapekka juusto
1 tl etikkaa

Laita sinappijauhe ja sokeri kattilaan, lisää loput aineet ja sekoita kunnes juusto sulaa. Purkita ja sulje, anna jäähtyä. Tästä tulee pari aika pientä purkillista sinappia.
Vinkki, sinappi sakenee jäähtyessään. Säilyy muutaman viikon jääkaapissa.

Tässäpä vielä sinapit ja yksi pieni hyytelöpurkkini mun joka selvisi kylmäkäsittelystä!
1125991.jpg